5 קורסי טבחות שכדאי להכיר
אם יש לכם מחשבה להתמקצע בתחום הטבחות, ואתם באמת רואים את עצמכם עומדים במטבח תעשייתי ומיטיבים לבשל, אתם מוזמנים להכיר את הקורסים הבאים. אלו קורסים מקצועיים של בתי ספר לבישול שיכולים להתאים לכל אחד, ולהקנות גם לכם את הכלים לעסוק בתחום ולהתחיל להרוויח הרבה מאוד כסף ממנו. בואו והכירו.
אילו קורסים כדאי להכיר?
1. קורס בישול בריא – המודעות לתזונה נכונה ומאוזנת הולכת ועולה משנה לשנה. ואתו גם הביקוש לאוכל בריא. לכן קורס לימוד בישול בריא הוא קורס טרנדי ומבוקש ביותר. בקורס כזה מכירים את חומרי הגלם הבריאים יותר, ומשלבים במידה רבה את השימוש בירקות טריים או מבושלים. כמו כן מפחיתים תהליכים בלתי רצויים כמו טיגון. בקורס בישול בריא ישולבו גם קטניות בתבשילים.
2. קורס הכנת גבינות – הכנת גבינות הוא תחום לכשעצמו. יש כל כך הרבה סוגים של גבינות במרקמים מגוונים ובעלי טעמים שונים. כדי להכין גבינות טובות, להבדיל בין הגבינות השונות ולהצליח להפיק את הגבינות הרצויות במתכונים המתאימים יש ללמוד קורס ייעודי של קורס הכנת גבינות.
3. קורס ניהול מטבח – ניהול מטבח הוא אתגר בפני עצמו. ככל שהמטבח גדול ומוסדי יותר, כך האתגר גדל. אבל יש גם טכניקות מקצועיות ושיטות לעבודה נכונה ומדויקת. כך שהעבודה במטבח תתנהל באופן יעיל ככל האפשר, וכל ההתנהלות תהיה מקצועית ומדויקת. לאחר קורס ניהול מטבח יהיו לטבח יכולות מקצועיות וטכניקות נהדרות לטבחות מקצועית ויעילה יותר.
4. קורס בישול טבעוני – יש קהל לקוחות שמחפשים אחר טבחים טבעוניים. מדובר על אנשים שהתזונה שלהם טבעונית. הם אינם משלבים בתזונה שלהם מוצרים מן החי. תזונה זו חייבת להיות מתוכננת היטב, כדי למנוע חסרים משמעותיים במרכיבים מסוימים שיש אותם בשפע במוצרי חלב וביתר מוצרים מן החי. קורס זה מקנה ללומד את היכולת להרכיב ארוחות מלאות עם כל אבות המזון ממרכיבים מן הצומח בלבד.
5. קורס קונדיטוריה ואפיה – קורס בו לומדים את רזי האפייה. תהליכים שונים, סוגי בצקים, תהליכי עיבוד, הקצפה ומריחה. שימוש בחומרי גלם מקצועיים וכלים מתקדמים להשגת תוצאות מקצועיות.